Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Pengeverkstedet samler inn og benytter personvernopplysninger.

Hvilke personopplysninger som samles inn og hvorfor de samles inn

Skjemaer

Når du som besøkende sender inn et skjema, for eksempel spørsmål til spørrespalten, lagres informasjonen sendt inn i skjema, i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse henvendelser. Dataene som samles inn i forbindelse med kontaktsskjema blir kun benyttet til å besvare din henvendelse, og blir ikke benyttet til andre formål.

Analyse

Det samles inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på dette nettstedet. Formålet med dette er å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, besøkets varighet, nettsteder brukerene kommer fra, nettlesere som benyttes m.m. Til dette benyttes Google Analytics (Google Inc.).

Les mer om informasjonskapsler på dette nettstedet her. 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge opplysningene lagres

Informasjon sendt inn gjennom kontaktsskjema, tilbudsaksept eller bestilling lagres på ubestemt tid. Men kan slettes på forespørsel så sant kundeforholdet er avsluttet. Eller dialogen rundt et potensielt prosjekt er avsluttet.

Rettighetene dine for dine opplysninger

Hvis du har sendt inn informasjon gjennom kontaktsskjema, tilbudsaskept eller bestilling, kan du be om en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.